Shit happens?

Wie helpt me uit de brand? Ik zit met een prangende vraag: wie weet welke vogel zo’n enorme bolus legt?

Ik begon even aan mezelf te twijfelen. Op dit balkon komt toch geen andere reus voor dan Pino, dus ikzelf? Nou dit lijkt wel het werk van een albatros ofzo!

De grootste vogel die ik op het balkon gezien heb is een duif. En de andere grote vogels (naast Pino) in de buurt zijn eksters, kraaien en meeuwen. Wie-o-wie weet het? Beloning voor de goede* leukste oplossing: een doos verse eieren van mijn vriendinnen… (ja Mike, biologisch en deze doosjes zijn zes stuks)

Wie weet welke vogel zo'n enorme bolus legt?

Wie weet welke vogel zo’n enorme bolus legt?

* Een kleine update op 22 februari 2013. Een websitebezoeker (die goed heeft opgelet) meldde dat het niet mogelijk is te beoordelen welke oplossing de goede is, als je dat zelf niet weet…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.