Het gevecht

Vanochtend alarm! Eén van de pimpelmezen zat voor in de boom met een alarmroep en uit de nestkast op het balkon klonk een luid gepiep.

Snel naar de PC om te kijken wat er in de nestkast aan de hand was. En ja hoor: een indringer.

Een koolmees was in de nestkast gekropen en had een gevecht op leven en dood met de andere pimpelmees. De onderstaande video begint met de rustpauze na het eerste deel van het gevecht. Uiteindelijk ontsnapt de pimpelmees en blijft de koolmees achter. Even later (na de video) vertrekt de koolmees. WAARSCHUWING: deze video kan schokkende beelden bevatten!

2 gedachten over “Het gevecht

    1. Pino Bericht auteur

      Inderdaad heb ik het bericht opgestuurd en ook weet ik dat het bekeken is. En wat denk je? – geen reactie! Geen bevestiging van ontvangst en geen bedankt voor het inzenden, helemaal niks. Sindsdien kijk ik met andere ogen naar het programma en inmiddels al helemaal niet meer.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.